Post by ersnapotliama on Feb 23, 2022 3:37:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Играе известно време. Добре е за разсейване на вниманието, но синьозеленото разсейване, сега бих искал всички досадни добавки. приключих
Забавно, но рекламите се забиват и няма да дават бонус помощ. Не е предоставена корекция от разработчиците.
Това е страхотна игра, но е много трудна за консумацията на батерия. Доста е зле, когато започна да играя, когато батерията ми е на 75% и правя само 7 нива и батерията ми е на 2% и отнема ми само 3 минути на ниво, моля, поправете това в близка актуализация и определено ще дам 5 звезди, бих дал 10 звезди, ако можех
ок
Jewel Blast : Temple Réflexion sxu
** ВНИМАВАЙТЕ ** Тази игра е толкова забавна, но внимавайте, купих играта, за да се отърва от рекламите, не работи. Казаха, че ще ми върнат парите и след като им изпратих разписката, два пъти, все още не съм я получил. Те също не могат поотделно да изключат рекламите, така че това е проблем. Не знам дали бихте получили някой от бонусите, ако ги купите, аз лично дори бих се замислил. Ако те не могат да се отърват от рекламите, след като го закупите, защо да им се доверявате с още повече пари.
След актуализацията последните няколко дни бяха ужасни. Твърде много реклами, които продължават 30 секунди и продължават да искат достъп до моите файлове 👎👎👎👎
отнема много време, за да стигнете до по-предизвикателни нива, но най-лошата част е рекламите след реклами. бихте ли искали друга реклама сега, когато трябваше да гледате такава?
Нещо е много подозрително!!! От известно време пускам "Jewel Blast" на телефона си. Бях по средата на нивата, които обичах играта до ниво 700. Забелязах, че светкавицата на моята селфи камера изгасва, докато играя. Сложих пръста си върху обектива на моята селфи камера и се опитах да продължа да играя. Няма да работи, докато лещата е покрита (?? Странно). Свалих пръста си от обектива, работи добре. Повтаря се... хммм! Явно съм го деинсталирал. Нещо е много подозрително...
СУПЕР ИГРА!!!
Jewel Blast : Temple ปริศนา brqy
Тази игра е най-добрата игра от този жанр, която съм играл. Не мога да коментирам реклами, тъй като играя повечето игри в режим на полет, но според това, което другите казаха, това не е проблем. В момента това е моята игра, когато имам свободно време и е пристрастяваща и добре направена игра. не е грешката на разработчиците, че вероятно 80% от играчите се отказват, докато играят. Страхотна игра обаче.
Не ми отваря играта.
Играта е страхотна, но толкова много реклами! Всичко, което правите, включва реклама, която първо трябва да затворите.
Невероятна, единствената игра, която е забавна в дългосрочен план. Сложил съм го на всичките си устройства. На едно устройство стигнах до 350 нива и все още е забавно.
Бих му дал много повече звезди, ако имаше начин да получа повече монети и да добавя още нива на последното ниво и не мога да направя повече, толкова разочароващо
Обичайте тази игра. Толкова пристрастяваща. Графиките са страхотни. Харесва ми как започва лесно и става по-трудно, докато вървите. Използвам всички екстри и винаги няколко. Обичайте тази игра. Искам само, когато се опитам да получа наградите или екстрите, а вие искате да го умножите. Трябва да натиснете бутона за завъртане или двойно за около милион пъти. Освен това обичам тази игра.
Jewel Blast : Temple معمایی pah
Това беше моята любима игра... Но сега дори не мога да спечеля никакви монети. Няма да пуска реклами, за да печели. Много досадно 🤷
Обичах го доскоро, когато започна да замръзва. Не съм сигурен в проблема... свикна да работи като талисман. Колкото по-високи са нивата, толкова по-предизвикателно може да стане.
Много добра и зарибяваща
Страхотна игра, която ме накара да загубя нивото си, когато трябваше да преинсталирам и нямаше проблеми, след като преинсталирах, също така разработчикът се свърза с мен и се извини, помислих си 💭, че е класно.
Това е по-умно от повечето игри като тази. По-малко разочароващо повторение. Иска ми се да има опция „плащане без реклами“.
Играта ме занимаваше през последните 4 дни... Аз съм около ниво 450 или нещо такова... Харесва ми... доста е пристрастяваща, единственият ми проблем е, че играта сега замръзва няколко пъти на ден или просто излиза без предупреждение . освен този проблем... Страхотна игра............. 13-02-2019 спад от 4 звезди на 1... сега съм над ниво 500, играта постоянно се срива преди по време и след нива. сега е досадно да се налага да играя някои трудни нива... не съм впечатлен...
Наистина съм само на ниво 30 и се надявам, че ще стане много по-трудно. Не ми харесват всички реклами всеки път, когато свърша
Наистина ми хареса тази игра. Забавно е и предизвикателствата стават по-трудни, но понякога изглежда малко повтарящо се. Уморен съм от всички реклами обаче!
Готина игра
Наслаждавам се на играта. Но когато дойде време да натиснете бутоните, за да гледате реклами за допълнителни екстри, те не работят. Така че не можете да получите допълнителните ходове или допълнителните консумативи, които да ви помогнат да преминете през ниво.
Преминахте етапа от ниво 1000 и не получихте кредитите за опит. Много разочароващо разочарование!
Преди обичах тази игра, но започва да мами аз съм на 1100 и изведнъж рекламите за безплатни монети спират да работят също така не получих дневните си награди, пропуснаха я няколко пъти за това изтривам играта, която играта мами на по-високи нива
Наистина забавно, ако биха коригирали грешки, причиняващи отказ да щракнат върху реклами за монети и допълнителни оръжия!! Ще дам поне 4 звезди, когато това бъде отстранено.
Бих дал на това 5 звезди, ако имаше повече нива или част 2, победи го доста бързо.
Самата игра е забавна но рекламите са ужасно досадни и интрото с червения екран е глупаво!!!!!!
Забавна игра, подобна на други blast игри, но досега липсват турнири или състезания, така че играта просто продължава без индикация за постижение.
Път към много реклами. Вероятно няма да се задържи дълго.
Продължава да се забива в реклама, което прави невъзможно движението напред
Еха! След като се оплаквах от рекламите и развиващата се компания се опитваше да каже колко са страхотни, и ако исках да ги спра, можех да платя за версия без реклами, има още реклами. Ако ви харесва тази игра, просто играйте и не я оценявайте. Може просто да живеете живота си по-просто и да не се налага да бъдете ругани от някой, който просто върши работата си по обслужване на клиенти... Също така, когато се опитам да гледам реклама, за да удвоя наградата си, това не се случва? Засрами се! Това приложение сега изглежда сякаш всичко, което правят, се опитва да продаде версията без реклами. Напълно възможно това е най-лошото "безплатно" приложение в целия магазин!
Щях да получа 5 звезди, но на ниво 800 играта започва да мигат блокове, които ми причиняват главоболие и представляват риск за здравето на някои.. Освен това е страхотна игра
Забавна игра. Buuuttt.... беше до ниво 850, играта спря да работи, така че деинсталирах и преинсталирах и загубих целия си напредък.
Froglike: The Frog Roguelike Zręcznościowe bbl
Страхотна игра, харесвам бонусите. Не е нужно да прекарвате часове, за да преминете през едно ниво, прави играта запълване на времето за бездействие, поддържа я интересна
Играх и обичам тази игра от месеци. Вече не мога да се справя с минималните 2 минути реклами на ниво. Дайте ми опция без реклами, която не ми струва $60 на година и ще обмисля изтеглянето отново. Тъжно да го видя.
Jewel Blast : Temple Puzzle pal
Наистина ми хареса тази игра и играх усилено в продължение на 2 години, получих 3 звезди на всяко ниво, но след това просто завършва на 1500, няма нови нива, има нужда от още нива
като всички игри рекламите понякога са досадни, но аз съм пристрастен. не са похарчили нито стотинка, тъй като гледането на реклами дава монети. повечето реклами са само 15-30 секунди.
Играта е забавна, но има твърде много реклами. Ще го деинсталирам скоро, защото ако ги.
Добре, преминах рекламите на Тръмп, като платих, за да не ги виждам. Така че беше готино.Сега, с скорошна актуализация, той отменя настройките ми за звук, за да обявява "Superbox" всеки път, когато отворя приложението. Вкъщи е добре (макар и досадно), но сега не мога да отворя приложението, когато се опитвам да бъда краден за моя геймплей. хаха Иначе забавна игра. Страхотен губител на време. Редактиране: щях да дам 4 звезди, но по дяволите... това съобщение за "Superbox" е смущаващо публично.
Невъзможно е да излезете от някои реклами, след като са играли и има различни малки проблеми при оценяването.
Забавна игра. Харесва ми как мога да гледам реклами, вместо да плащам за игра или допълнителни ходове.
Съжалявам, че трябваше да деинсталирам тази игра, защото вие, момчета, я унищожавате с много реклама ... всяко движение, което правя, трябваше да гледам реклама. Губене на време .това е същият отговор и за другите.
Отказах се и изтрих играта завинаги. Заключва се и трябва да се рестартира, за да продължи. Преди беше любимата ми игра. Същият проблем с няколко покривни игри.
Това е забавна игра. Но има твърде много реклами. Играя едно ниво и трябва да гледам 30-секундна реклама, преди да играя на друго ниво. Предстои ми да деинсталирам Това е смешно.