Post by ersnapotliama on Feb 23, 2022 3:25:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Portal ® Pinball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Portal ® Pinball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченні токени ▞▞▞
▞▞▞ Portal ® Pinball 2022 version ▞▞▞
Якщо ви виграєте, я розповім вам про той час, коли знову побачив оленя.
ЯК ВИ ЗАПУЩАЄТЕ СМОРДНУЮ КУЛЬ!!!!!!!!
Go Escape! Arkaadmängud yiqf
Просто не можу відірватися!!
Гра застрягла на екрані перевірки ліцензії, навіть якщо я купив гру. Повернено зараз.
Жахлива резолюція. Буквально неможливо грати.
10/10 зірок, ця гра чудова на весь екран на моєму ноутбуці google chromebook, вона найкраща у світі
Найкраща гра в пінбол, в яку я грав! Любовний портал. Люблю пінбол. Найкраще з обох світів.
Очевидно, чудова гра. Я хотів би, щоб столи, які я купив окремо, синхронізувалися з додатком Zen, але в будь-якому випадку я все одно збираюся грати в нього.
Чудова гра. :3
Це зіграло добре, і тепер я чомусь не можу пройти через ліцензію на гру. Виправте це або поверніть мені гроші. WFT помиляється з вами, хлопці. Більше не буду купувати ваші ігри.
Так круто виглядає. Чудово!
блискучий пінбол, гарна графіка та звук
Я люблю цю гру. Я хотів би, щоб він міг перейти в повноекранний режим, і я хотів би, щоб хіт-бокс використовував ласти проти штовхання було краще. Я втрачаю багато м’ячів через ці дві проблеми.
На екрані так багато, що це ледве розгледіти навіть на фаблеті. За більше кульок вони просять вас заплатити. Я вже заплатив за програму.. втомився від цієї мікротранзакції з платою за гру! 1 зірка для вас! 😧
добре
Безумовно приємно, якщо вам сподобався Portal
Portal ® Pinball Arkaadmängud utpv
Тому перестаньте запитувати, чи хочу я витрачати гроші на марні монети! Мікротранзакції руйнують ігри...
я не можу запустити гру, чи можу я отримати допомогу
Під час використання контролера кнопка, яка в даний момент сфокусована, має чорний текст і стає трохи більшою, але кнопки часто мають різний розмір, можна вибрати лише дві. Легко вибрати неправильний елемент і випадково використати маркери відновлення. Будь ласка, зробіть фокусовану кнопку помітнішою! Чорний текст не виглядає виділеним або сфокусованим. Підтримка таблиць лідерів у Play Games була б чудовою, а не просто Facebook.
Не можу грати через систему аутентифікації. Він не може підтвердити, що я його купив, тому я не можу грати в нього. Яке марнотратство. Поверніть гроші, будь ласка
Це одна з найкращих ігор у пінбол на мобільних пристроях. Я знав, що це вартує своїх грошей, оскільки це робить Дзен.
Portal ® Pinball 아케이드 hsw
Це чудова дошка з безліччю цікавих посилань... Але мені цікаво... Чому це не відображається в додатку дзен-пінбол, якщо придбано окремо? Те саме стосується дощок Південного парку... Я дійсно сподівався звести їх в одну програму, оскільки купив обидві.
Я думаю, що нам потрібно більше оновлень! Гра не підходить для нових розмірів екрана на моєму телефоні гра знаходиться всередині чорних полів зверху та знизу
Чудово!
Неймовірно весело, за чудову ціну.
Це приголомшливо! це круто, як оригінал.
Portal ® Pinball Arcade zfy
Дуже подобається, дякую за графіку!!!
Зазвичай я не купую додатки, але вирішив спробувати цю, виходячи виключно з того факту, що це тематична гра Portal. Я б хотів, щоб я його не купив. Тепер я розумію, що пінбол – це не моє, але крім цього, у цій грі мало що допомагає мені зайнятися. Я грав двічі і не маю бажання грати знову. Інтерфейс користувача меню не дуже зручний для мобільних пристроїв. Здається, що він створений для ПК. Я ставлю йому лише дві зірки через тему порталу.
Завжди був шанувальником порталу, і це дуже круто... Також чудово працює!!
Як завжди для дзен-пінбольного столу wtg
Поки що не можна грати в гру через те, що вона не підтверджує ліцензію на гру. Допоможіть, будь ласка, я хочу пограти в цю гру.
Після початкової помилки підключення щось виправлено, і гра працює гладко, як масло! І Я АБСОЛЮТНО ЛЮБЛЮ В НЬОГО ГРАТИ
Я радий, що вони створили більше порталів, тому мені сподобався пінбол, і я не можу перестати грати в нього
Дуже сподобалося
Чудова гра, гарні побічні місії, люблю саркастичний GlaDOS
Справжнє задоволення! Не можу перестати грати!